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fish with black bean sauce 본문

Food/Non-Korean Food

fish with black bean sauce

WhiteApple 2011. 6. 10. 06:14





1/2 lb sole fish fillet (cut into pieces and marinate with 1/2 tablespoon corn starch)
2 tablespoon Lee Kam Kee black bean sauce
1 small onion (quartered)
6 dried chilies (deseeded)
1 small green bell pepper (cut into small pieces)
2 stalk scallions (cut into 1.5 inch length)
5 slices fresh ginger
1/8 teaspoon fish sauce
1/2 teaspoon sugar
1/8 teaspoon sesame oil
1/4 tablespoon corn starch (mix with 3 tablespoons water)

이게 어디서 얻은 레시피인지 잘 모르겠는데 맛있다. ^^
블랙빈 소스가 메인 양념인데 이걸로 야채만 볶아도 맛있고 고기를 볶아도 맛있고...
이렇게 생선살과 야채를 함께 볶아도 맛있고... 


재료를 모두 섞어서 양념장을 미리 만들어 놓고
야채를 볶다가 생선과 양념을 넣고 휘리릭~ 볶고 스타치 넣어서 걸쭉하게 만들어 주면 끝.



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